Meer resultaten voor ikb ambtenaren

 
ikb ambtenaren
Individueel keuzebudget IKB VNG.
Bestaat er nog een cafetariaregeling naast het IKB per 1 januari 2017? Meer vragen en antwoorden over Individueel keuzebudget IKB. 23 januari 2017 Nagekomen aanpassingen CARUWO als gevolg van IKB. maandag 23 januari 2017 Nagekomen aanpassingen CARUWO als gevolg van IKB.
persoonlijke lening
Hoe wordt het IKB opgebouwd? VNG.
Als op 1 januari 2017 de IKB regeling gaat gelden, wordt tegelijkertijd hoofdstuk 4a en de daarop gebaseerde lokale cafetariaregeling ingetrokken. U kunt uw IKB inzetten voor de doelen uit de IKB regelingen of de doelen die uw werkgever hieraan heeft toegevoegd.
spouwmuurisolatie
Wat betekent IKB? Ambtenarensalaris.nl.
Opbouw en gebruik IKB. Het IKB wordt per maand opgebouwd en kan pas vanaf dan worden opgenomen. Het IKB vooruit gebruiken is dus niet mogelijk. Als de medewerker een of meer maanden geen keuze maakt, wordt het geld gereserveerd. De medewerker kan gedurende het hele jaar bepalen waar hij of zij het budget aan besteedt. Het opgebouwde IKB-budget kan worden uitgekeerd in geld, omgezet in vakantie-uren of op een later moment in het jaar worden uitbetaald. Budget dat in een bepaald jaar niet besteed is, wordt in december uitbetaald. Meenemen naar een nieuw jaar kan dus niet. Blijf nu op de hoogte. 25632 ambtenaren ontvangen al updates over de ontwikkelingen rondom hun salaris.
cbcoaching.nl
Regeling Individueel Keuzebudget GR MijnGemeenteDichtbij.
Als aanvulling op artikel 329: CAR-UWO kan de medewerker het IKB gebruiken voor het uitruilen van reiskosten woon werkverkeer. De medewerker doet via het digitale systeem een aanvraag, waarbij hij aangeeft dat hij het IKB wil inzetten voor het betalen van de vakbondscontributie.
metagenics
Uitbetalen IKB meest populair onder ambtenaren Gemeente.nu.
WOZ-taxateur, specialisatie woningen m/v. Uitbetalen IKB meest populair onder ambtenaren. Door Redactie Gemeente.nu op 11 april 2017 Ontwikkeling, Pensioen. Extra inkomen is veruit het populairst als bestedingsdoel van het Individueel Keuzebudget IKB onder gemeenteambtenaren. Meer dan drie op de vier laat het IKB uitbetalen.
Individueel keuzebudget IKB CAR-UWO.
Het IKB is een budget in geld dat elke medewerker maandelijks flexibel kan inzetten voor door hem gekozen doelen. Het IKB bedraagt 163%, dat is de optelsom van 6% eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, 15%, levensloopbijdrage en 08%, aan omgerekend bovenwettelijk verlof.
Onterechte kortingen IKB opgelost Binnenlands Bestuur.
Ik neem aan dat dit nu niet alleen geldt voor ambtenaren maar ook werknemers die vallen onder andere cao's' zoals welzijn WMD en provincieambtenaren en andere werknemers die belast zijn met nog meer keuzevrijheid dankzij ikb, Hopelijk werkt het UWV mee om eerdere, onterechte kortingen op vakantiegeld terug te draaien.
IKB kan uitgebreid worden met keuze voor fiets of vakbondscontributie Binnenlands Bestuur.
Een fiscaal aftrekbare fiets bijvoorbeeld. Ambtenaren wilden meer vrijheid om te kiezen tussen extra verlof of juist een financieel extraatje. Nu het Individueel Keuzebudget IKB in de cao is opgenomen lijkt dat te gaan lukken. Vanaf 1 januari 2017 gaat de nieuwe regeling in bij gemeenteambtenaren.

Contacteer ons