Op zoek naar ikb berekenen?

 
ikb berekenen
FCB. search. clock. hat. location. star. arrow-right.
U bent hier. Individueel Keuze Budget berekenen. Met deze rekenhulp van de cao Sociaal Werk krijg je inzicht in de hoogte van je IKB. Wat gebeurt er als je extra verlofuren wilt aankopen of andere uitbetalingsmomenten selecteert? Probeer het uit!
persoonlijke lening
IKB keuzes maken met de IKB-rekenhulp FNV.
IKB keuzes maken met de IKB-rekenhulp. Het FCB heeft in opdracht van sociale partners een rekenhulp ontwikkeld waarmee werknemers die vallen onder de cao WMD zelf de financiƫle consequenties van keuzes binnen het Individueel Keuze Budget IKB kunnen berekenen. Recht op persoonlijke berekening.
Verhuisdoos
Individueel keuzebudget IKB VNG.
Bestaat er nog een cafetariaregeling naast het IKB per 1 januari 2017? Meer vragen en antwoorden over Individueel keuzebudget IKB. 23 januari 2017 Nagekomen aanpassingen CARUWO als gevolg van IKB. maandag 23 januari 2017 Nagekomen aanpassingen CARUWO als gevolg van IKB.
cbcoaching.nl
Rekenvoorbeelden VNG.
In dit rekenvoorbeeld is ook de eenmalige betaling van 7 maanden vakantietoelage uit 2016 meegenomen. Dit wordt uitbetaald met uw salaris in mei 2017 en wordt niet toegevoegd aan uw IKB. Toolkit Individueel Keuzebudget IKB. Hoe wordt het IKB opgebouwd?
nutrimonium
Individueel keuzebudget IKB ADP.
De uitwerking van het IKB kan per organisatie verschillen. Naast het IKB blijft meestal de cafetariaregeling voor de uitruil van bepaalde arbeidsvoorwaarden zoals de verkoop van het saldo bovenwettelijk verlof voor salaris bestaan. Het IKB biedt ook de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijke bestedingsdoelen vast te stellen in het kader van de cafetariaregeling.

Contacteer ons