Op zoek naar individueel keuzebudget gemeenteambtenaren?

 
individueel keuzebudget gemeenteambtenaren
Individueel keuzebudget IKB VNG.
Individueel keuzebudget IKB. Het individueel keuzebudget IKB gaat over meer keuzevrijheid voor de werknemer. Iedere gemeenteambtenaar krijgt vanaf 1 januari 2017 naast salaris ook een vrij besteedbaar budget: het Individueel Keuze Budget IKB. Dit is afgesproken in het cao-akkoord 2013-2015.
persoonlijke lening
Overzicht vragen en antwoorden Individueel Keuzebudget gemeenten SalarisNet.
Overzicht vragen en antwoorden Individueel Keuzebudget gemeenten. 29 maart 2017. Elke gemeenteambtenaar krijgt sinds 1 januari 2017 naast salaris ook een vrij besteedbaar budget: het Individueel Keuze Budget IKB. VNG heeft een overzicht van veel gestelde vragen en antwoorden over het Individueel Keuze Budget IKB op vng.nl geplaatst.
spouwmuurisolatie
FCB. search. clock. hat. location. star. arrow-right.
Ik wil uren verlof aankopen boven op de wettelijke 4 weken verlof. Deze rekentool van de cao Sociaal Werk is bedoeld om inzicht te geven in het individueel keuzebudget. Aan deze rekentool kunnen geen rechten worden ontleend. Bedragen zijn bruto bedragen voor loonbelasting.
cbcoaching.nl
Individueel keuzebudget IKB CAR-UWO.
Home / Onderwerpenindex / Salaris, toelagen en vergoedingen Individueel keuzebudget IKB. Individueel keuzebudget IKB. IKB over salaristoelagen. Maandtabel of bijzonder tarief. Kopen en verkopen verlof. Het IKB is een budget in geld dat elke medewerker maandelijks flexibel kan inzetten voor door hem gekozen doelen.
flexofytol kopen
Gevolgen IKB voor gemeenteambtenaren Ambtenarensalaris.nl.
Home / Gemeente / Gevolgen IKB voor gemeenteambtenaren. Gevolgen IKB voor gemeenteambtenaren. 30 maart 2017 Sinds 1 januari 2017 maken ook gemeenteambtenaren gebruik van het Individueel Keuzebudget IKB. Hiermee kan de gemeenteambtenaar het bedrag aan vakantiegeld VT, eindejaarsuitkering EJU, levenslooptoelage LLT en bovenwettelijk verlof voortaan naar eigen behoefte besteden.
Uitbetalen IKB meest populair onder ambtenaren Gemeente.nu.
Door Redactie Gemeente.nu op 11 april 2017 Ontwikkeling, Pensioen. Extra inkomen is veruit het populairst als bestedingsdoel van het Individueel Keuzebudget IKB onder gemeenteambtenaren. Meer dan drie op de vier laat het IKB uitbetalen. Daarnaast gebruikt ongeveer veertig procent van de gemeenteambtenaren het budget voor een aanvulling op de reiskosten voor woon-werkverkeer.
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Individueel keuzebudget IKB ADP.
Loon of vrije tijd? Het Individueel Keuzebudget IKB is ingevoerd om een bijdrage te leveren aan deze verandering. Tegelijk sluit deze ontwikkeling aan op de behoefte van steeds meer werkenden aan keuzevrijheid en flexibiliteit lees ons onderzoek Hoe werk verandert.

Contacteer ons