Op zoek naar aanstelling?

 
aanstelling
Aanstelling 10 definities Encyclo.
het schriftelijke bewijsstuk van die aanstelling, dat aan den houder, dien rang en de daaraan verbonden regten waarborgt. Gevonden op http//www.dbnl.org/tekst/land016mili01_01/land016mili01_01_0002.htm.: Gevonden op http//nl.wiktionary.org/wiki/aanstelling.: de aanstelling zelfst.naamw. Uitspraak: anstl Verbuigingen: aanstellingen meerv. benoeming in een functie Voorbeeld: Na een tijdelijke aanstelling krijg je soms een vaste aanstelling.
leeftijdsdiscriminatie
Aanstelling CAR-UWO.
de aanstellingsgrond, indien het betreft een tijdelijke aanstelling voor onbepaalde tijd, een aanstelling bij wijze van proef, een project met een eenmalig uniek karakter, een aanstelling hoofdzakelijk ten behoeve van een wetenschappelijke of praktische opleiding of vorming, een aanstelling als vakantiekracht, een aanstelling in het kader van een door de overheid getroffen regeling, of een aanstelling als werkzoekende in tijdelijke dienst.
ontslaggesprek
aanstelling WikiWoordenboek.
Engels: appointment en. Italiaans: nomina it v. Spaans: nombramiento es m. Het woord aanstelling staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd aanstelling herkend door. van de Nederlanders.
speurtocht kinderfeestje
Nederlandse synoniemen van aanstelling, ander woord voor aanstelling.
Synoniemen van aanstelling. Puzzelomschrijvingen van aanstelling in het puzzelwoordenboek.: Benoeming van een komediant crypt. Het benoemen van een these die werkt crypt. Kennisgeving van benoeming. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
makelaar zeist
Puzzelwoordenboek Aanstelling.
Naast de gebruikelijke puzzelwoorden kom je tijdens je zoekopdrachten duizenden weetjes tegen. Probeer het maar eens met bijvoorbeeld Windmolen, Dromedaris of Lucht. Ook in de database. Aanstelling in de buitendienst c. Aanstelling in een ambt 1. Aanstelling tot dominee 1.
Taxi Haarlem
Synoniemen van aanstelling; ander woord voor aanstelling synoniemen.net.
aanstelling, ambt, arbeidsplaats, baan, beroep, dienstbetrekking, dienstverband, functie, job, officie, officium, plaats, positie, post, werk, werkkring positie zn.: aanstelling, ambt, arbeidsplaats, baan, betrekking, dienstbetrekking, functie, job, post, rang post zn.: aanstelling, ambt, arbeidsplaats, baan, benoeming, betrekking, dienstbetrekking, functie, job installatie zn.:
Geen schriftelijk aanstellingsbesluit, toch aanstelling CAR-UWO.
Echter, in dit geval waren er voldoende aanwijzingen om aan te nemen dat het in de bedoeling van de universiteit had gelegen om de vrouw als ambtenaar aan te stellen en was er tevens sprake van feiten en omstandigheden op grond waarvan de vrouw had mogen begrijpen dat een aanstelling als ambtenaar had plaatsgevonden.
aanstelling Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
The EU institutions can, of course, have a standard document portfolio for those seeking employment with these institutions. Dutch Mijnheer de Voorzitter, vijftien jaar geleden heb ik als jong academica gesolliciteerd voor een aanstelling bij de Vrije Universiteit van Berlijn.

Contacteer ons