Zoeken naar afspiegelingsbeginsel engels

 
afspiegelingsbeginsel engels
Afspiegelingsbeginsel Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: Afspiegelingsbeginsel DE Afspiegelingsbeginsel ES Afspiegelingsbeginsel FR. Definities op Encyclo.nl: Afspiegelingsbeginsel 1x. Vertalingen Afspiegelingsbeginsel NLEN. We hebben geen vertalingen voor Afspiegelingsbeginsel in Nederlands Engels.
speurtocht kinderfeestje
Afspiegelingsbeginsel bij ontslag om bedrijfseconomische redenen Ontslag Rijksoverheid.nl.
Het afspiegelingsbeginsel uit de cao wordt dan gebruikt. In een aantal bijzondere situaties kan de werkgever van het afspiegelingsbeginsel afwijken.: Werkgevers kunnen een beroep doen op de hardheidsclausule als zij werknemers onder toezicht en leiding van een derde laten werken.
wasmachine aanbieding
Engelse versie UWV Beleidsregels XpertHR Actueel.
Weet iemand waar ik een Engelse vertaling van de UWV Beleidsregels kan vinden, of in elk geval van hoofdstuk 10 afspiegelingsbeginsel en hoofdstuk 12 uitwisselbare functies? 1 bericht aan het bekijken van in totaal 1. Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.
horloge
reorganisation" restructuring" Nederlandse vertaling Linguee woordenboek.
de onderneming waaronder advisering over het plan van. aanpak, het afspiegelingsbeginsel, het opstellen van sociaal plan en waar nodig overleg voeren met de vakbonden en/of ondernemings-raad, het opzetten van beëindigingstrajecten, ontslag op staande voet, individuele ontslag-procedures, vaststellingsovereenkomsten, functionerings-trajecten en het voeren van gerechtelijke procedures.
makelaar zeist
afspiegelen.
Voor een nadere toelichting op het afspiegelingsbeginsel klikt u op: afspiegelingsbeginsel Van het afspiegelingsbeginsel kan slechts zelden worden afgeweken, zoals in het geval een bepaalde werknemer onmisbaar is. Het afspiegelingsbeginsel is de opvolger van het zogenaamde last in first out beginsel dat sinds 2006 niet meer telt."
kapper
Ik wil ontslag aanvragen voor mijn werknemer UWV Voor Werkgevers.
Een hardheidsclausule geeft de mogelijkheid om af te wijken van het afspiegelingsbeginsel. Dit kan alleen als het toepassen van het afspiegelingsbeginsel tot de volgende situatie leidt: als er bij de opdrachtgever een uitzendkracht of: werknemer moet worden geruild voor een andere uitzendkracht, maar de opdrachtgever de uitzendkracht die al bij hem werkt niet kwijt wil.;
Afspiegelingsbeginsel: wat is het en hoe werkt het? Ontslag.nl.
Print deze pagina. Afspiegelingsbeginsel: wat is het en hoe werkt het? Het afspiegelingsbeginsel houdt in dat je als werkgever je personeelsbestand bij bedrijfseconomisch ontslag zodanig laat inkrimpen dat de leeftijdsopbouw van het personeelsbestand voor en na de ontslagronde zoveel mogelijk gelijk blijft.
Afspiegelingsbeginsel AWVN.
Werknemers met een arbeidsbeperking kunt u buiten de toepassing van het afspiegelingsbeginsel laten. Als een werknemer werkt met een voor hem of haar bestemde dus persoonsgebonden loonkostensubsidie en de arbeidsplaats komt te vervallen wegens het verval van deze loonkostensubsidie, dan hoeft het afspiegelingsbeginsel niet te worden toegepast.

Contacteer ons