Zoeken naar werk aan werk

 
werk aan werk
De Werkcoach.
Ik help je er graag bij! Vraag nu hier gratis mijn e-book twee bijbehorende videos aan, dan kun je meteen vandaag nog van start gaan! Ben jij dit? Wil je niet langer blijven hangen in werk waar je geen voldoening meer uit haalt?
Vakantiewerk
FNV Werken aan Werk FNV.
Uiteraard kunnen FNV-leden die buiten deze regio's' wonen wel altijd terecht bij een FNV vakbondshuis met vragen over werk en inkomen. Juridische hulp nodig? FNV Werken aan Werk is er niet voor juridische bijstand bij ontslag of conflicten op het werk.
horloges
FNV Werken aan Werk vervoerregio Amsterdam FNV.
FNV Werken aan Werk is er niet voor juridische bijstand bij ontslag of conflicten op het werk. Neem hiervoor, als je lid bent of wil worden, contact op met ons Contact Center op 088 368 0 368 of via het online formulier.
makelaar zeist
Werk aan werk Uitgeverij Lannoo.
In Werk Aan Werk geeft hij zijn geheel eigen kijk op de uitdagingen van onze arbeidsmarkt. Hoog tijd dat er werk wordt gemaakt van een nieuwe manier om ons werk te organiseren. Hoe meer mensen aan het werk krijgen? Welke rol spelen vakbonden nog?
schiphol aankomst
Van-werk-naar-werk-traject CAR-UWO.
Het belang van werk gaat boven dat van een uitkering. Voordat een medewerker wegens reorganisatie mag worden ontslagen, moeten werkgever en medewerker er via het VWNW-traject alles aan doen om snel ander werk te vinden. Zie de schematische weergave pdf, 17 kB van de te nemen stappen uit het VWNW-traject.
Van werk naar werk-beleid VWNW Informatie rijkspersoneel P-Direkt.
Uw werkgever is verplicht om u, als u actief meewerkt aan uw begeleidingstraject, daadwerkelijk van werk naar werk te begeleiden. Zo wordt er een VWNW-onderzoek gedaan om te kijken wat uw wensen, ontwikkelmogelijkheden en kansen op de arbeidsmarkt zijn. Aan de hand van het VWNW-plan gaat u onder professionele begeleiding op zoek naar een andere passende functie.
Van werk naar werk-kandidaat Informatie rijkspersoneel P-Direkt.
Als verplichte kandidaat krijgt u een VWNW-onderzoek en een VWNW-plan. U bent verplicht om het vastgestelde plan voor de begeleiding naar ander werk uit te voeren. Dit plan kan al in de voorbereidende fase zijn opgesteld. Het is mogelijk de afspraken in het plan te wijzigen als dat nodig is. Gedurende de gehele periode van de verplichte fase kunt u gebruikmaken van de verschillende voorzieningen uit het VWNW-beleid. U bent verplicht een aangeboden passende functie te aanvaarden. De opbouw van uw vakantie-uren loopt door. Als verplichte VWNW-kandidaat bent vrijgesteld van werkzaamheden. Voldoet u niet aan de verplichtingen van uw VWNW-begeleiding?

Contacteer ons