Zoeken naar werk is maar werk

 
werk is maar werk
Het is maar werk! TOMEE Loopbaanadviseurs en psychologen.
Voor een organisatie is het echter wel veel effectiever wanneer er iemand aan het roer staat die duidelijk de baas is. Hoe leuk het werk dus ook is, het blijft toch maar werk. Er zit altijd een aantal aspecten aan die ons tegenstaan of waar we minder goed in zijn.
wasmachines
Werk niet leuk? 3 psychologisch bewezen oplossingen.
Maar waar het om gaat is dat je iets voor je collegas doet. Socializen is volgens onderzoek van Stanford University namelijk een belangrijke sleutel naar leuker werk. En dan zit het m in de interactie met je collegas. Als je werk niet leuk is, is die relaties gezond houden belangrijker dan je denkt.
Zinzi Horloges
Jij en je Werk Ook zo gevoelig?
Veel hsps kiezen echter niet de baan die ze zouden willen. Het gevolg is dat je werk hebt wat je eigenlijk niet erg inspireert. Op zich is dat niet erg, als je buiten je werk voldoende andere uitdagingen hebt. Maar vaak is het een negatieve keuze.
haartransplantatie
Word geen slaaf van je werk: 6 tips voor een gelukkig werkleven Frankwatching Reports.
Goed dat je het opmerkt! Wat ik bedoel te zeggen is dat je werk meer kan zijn dan alleen geld verdienen. Maar zie jij je werk dan als een straf? Al zou ik de loterij winnen, ik zou in ieder geval blijven werken.
funda makelaar
Alleen maar werken is slecht voor je werk MT.nl.
Misschien moeten we afspreken dat zes uur s avonds een harde grens is. Dat je vóór die tijd zo hard mag werken als je wilt, maar dat je daarna geen e-mail meer mag lezen en sowieso niet meer bewust over je werk mag nadenken.
Leven om te werken of werken om te leven.
De uitspraak suggereert dat werk alleen gaat over werken en dat leven iets anders is dan werk. Het kan natuurlijk zijn, dat het op je werk een saaie, dooie boel is, maar jij leeft dan toch nog wel. Mag ik hopen.

Contacteer ons