Resultaten voor van werk naar werk regeling

 
van werk naar werk regeling
Van werk naar werk-beleid VWNW Informatie rijkspersoneel P-Direkt.
Regeling salarisgarantie en salarissuppletie bij het van werk naar werkbeleid. Circulaire uitvoering overeenkomsst VWNW-beleid en WW-dossier sector Rijk. Vrijwillig van werk naar werk video. Verplicht van werk naar werk video. Deel deze pagina. Mijn P-Direkt, zo geregeld! Over deze site.
afwasmachine
Van werk naar werk verlengd tot 1 januari 2018 VMHA-ARWI.
Van Werk naar Werk verlengd tot 1 januari 2018. Het beleid Van Werk Naar Werk VWNW wordt van kracht als een onderdeel sluit, krimpt of wordt verplaatst. Als dit gebeurt, kan het zijn dat jouw baan in gevaar komt en je boventallig wordt.
zilveren
Van Werk naar Werk CNV Overheid.
Algemene informatie over het Van Werk Naar Werk beleid. Door politieke besluitvorming moet er veel worden bezuinigd bij de rijksoverheid. De vele reorganisaties die daardoor ontstaan, brengen de nodige spanning en onzekerheid met zich mee. Banen staan op de tocht, functies verdwijnen of veranderen en samenstellingen van teams worden gewijzigd. CNV Overheid heeft samen met de werkgever Rijk een sociaal beleid afgesproken over de wijze waarop al die veranderingen kunnen plaatsvinden. Hieronder vind je de belangrijkste downloads over het onderwerp. Flyer en overzicht: VWNW in de Praktijk 2018. Toelichting VWNW-akkoord 12-6-17. Onderhandelaarsakkoord VWNW en WW ondertekende versie. Besluit tot wijz van onder meer het ARAR ter uitvoering van de ovk VWNW-beleid en WW-dossier sector Rijk. Inwerkingtredingsbesluit van onder meer ARAR ter uitvoering van de ovk VWNW-beleid. Wijziging Regeling vaststellen overtolligheid bij VWNW-beleid voor sector Rijk.
fotolijst op maat
Van werk naar werk beleid en versoberde aanspraken ambtenaren.
Een van de belangrijkste afspraken die partijen hebben gemaakt, is dat er vanaf 1 januari 2018 een structureel en gewijzigd Van Werk naar Werk VWNW-beleid van toepassing wordt binnen het Rijk. Daarnaast zal er ook flink aan de bovenwettelijke aanspraken van rijksambtenaren gesleuteld worden.
Van werk naar werk Transitievergoeding.
De transitievergoeding kunt u besteden om snel en doeltreffend nieuw werk te vinden en daarmee een nieuwe inkomstenbron te krijgen. Outplacement is een verzamelterm voor een reeks van activiteiten om u van werk naar werk te begeleiden. Denk aan het opstellen van een goede sollicitatiebrief en CV, het vinden van passende vacatures, social media training, ondersteuning bij sollicitaties, enzovoorts.
Akkoord op Van Werk naar Werk VNNW binnen de rijksoverheid Nieuwsbericht Rijksoverheid.nl.
Belangrijke nieuwe elementen in de afspraken voor Van Werk naar Werk zijn.: Het VWNW-beleid is nu structureel vastgelegd. Bij het vaststellen van overtolligheid zullen vanaf 1 januari 2020 de medewerkers die recht hebben op een AOW-uitkering als eerste moeten vertrekken.
Van-werk-naar-werk-traject CAR-UWO.
Sancties tijdens het VWNW-traject. Het van-werk-naar-werk-traject VWNW-traject is van toepassing op de medewerker die boventallig wordt verklaard en die een dienstverband van twee jaar of langer heeft bij dezelfde gemeente. Het belang van werk gaat boven dat van een uitkering.
Oneigenlijke uitvoering van Van Werk Naar Werk VWNW beleid? De Rijdende Rechter.
Zoek direct naar informatie. U bent hier. Home Forums Conflict tussen werkgever en werknemer Voorwaarden ontslag Oneigenlijke uitvoering van Van Werk Naar Werk VWNW beleid? naar voorwaarden ontslag. Enidanneke Bekijk details. Oneigenlijke uitvoering van Van Werk Naar Werk VWNW beleid?

Contacteer ons