Zoeken naar vaste aanstelling

 
vaste aanstelling
Vaste of tijdelijke aanstelling Informatie rijkspersoneel P-Direkt.
Zoek binnen P-Direkt Zoek. Vaste of tijdelijke aanstelling. Bij een vaste aanstelling bent u aangesteld voor onbepaalde tijd. Bij een tijdelijke aanstelling bent u aangesteld voor een bepaalde periode, zoals voor 1 jaar of voor de duur van een bepaald project.
speurtocht kinderfeestje
Aard van het dienstverband CAR-UWO.
En als 6 tijdelijk aanstellingen elkaar hebben opgevolgd met een tussenpozen van niet meer dan 6 maanden dan geldt de zevende aanstelling als vaste aanstelling. Overigens geldt dan ook dat beide partijen zonder opgaaf van reden de aanstelling kunnen opzeggen met inachtneming van een maand opzegtermijn.
horloges
Wat is het verschil tussen een tijdelijk contract en een vast contract? Vraag en antwoord Rijksoverheid.nl.
Gelijke arbeidsvoorwaarden tijdelijke en vaste medewerkers. Werknemers met een tijdelijk contract hebben recht op dezelfde arbeidsvoorwaarden als vaste medewerkers. Werkgevers moeten werknemers met een tijdelijk contract op de hoogte houden van vacatures voor een vaste aanstelling. Voor uitzendkrachten geldt deze verplichting niet.
Verhuisdozen
Wanneer gaat mijn tijdelijke contract over in een vast contract? Vraag en antwoord Rijksoverheid.nl.
Tot 1 juli 2015 was de maximale periode van de keten waarbinnen met tijdelijke contracten kon worden gewerkt 3 jaar. U berekent uw periode van tijdelijke contracten als volgt: u telt op hoe lang u op basis van tijdelijke contracten heeft gewerkt bij dezelfde werkgever.
makelaar zeist
Krijg ik meteen een vaste aanstelling?
U krijgt meestal eerst een tijdelijke aanstelling bij wijze van proef voor de duur van één of twee jaar. In deze periode bekijkt uw werkgever of u goed functioneert. Als u naar tevredenheid functioneert, krijgt u na afloop van de tijdelijke aanstelling in principe een vaste aanstelling.
taxi arnhem
Vaste Aanstelling-vacatures maart 2018 Indeed.nl.
5.520 per maand. interne medewerkers met een vaste aanstelling, behouden hun vaste aanstelling; Een aanstelling voor één jaar, die we daarna graag omzetten in een vast. 10 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Gemeente Den Haag Vacatures in Den Haag.
Artikel: Wat betekent het als ik als ambtenaar een tijdelijke aanstelling heb?
In bijzondere gevallen kunt u als ambtenaar toch bezwaar maken tegen het feit dat uw aanstelling niet verlengd wordt of wordt omgezet naar een vaste aanstelling. Een tijdelijke aanstelling kan worden opgevolgd door nog een tijdelijke aanstelling. Dit is anders als u is toegezegd dat de tijdelijke aanstelling zou worden opgevolgd door een vaste aanstelling.
Een Ambtelijke aanstelling eerlijkmetrecht.
Vaste aanstelling of tijdelijke aanstelling. Een ambtelijke aanstelling kan een tijdelijke of een vaste aanstelling zijn. De hoofdregel is dat een ambtelijke aanstelling in beginsel in vaste dienst wordt verleend, tenzij er sprake is van een duidelijke omschreven objectief bepaalbare grond op basis waarvan een tijdelijke aanstelling noodzakelijk is.

Contacteer ons