Zoeken naar werk voor werk

 
werk voor werk
Van-werk-naar-werk-traject CAR-UWO.
Het belang van werk gaat boven dat van een uitkering. Voordat een medewerker wegens reorganisatie mag worden ontslagen, moeten werkgever en medewerker er via het VWNW-traject alles aan doen om snel ander werk te vinden. Zie de schematische weergave pdf, 17 kB van de te nemen stappen uit het VWNW-traject. Voor medewerkers die worden ontslagen wegens ongeschiktheid/onbekwaamheid geldt niet het VWNW-traject maar de re-integratiefase.
koffie op het werk
Werken voor Werk Werken Voor Werk.
Door je actief op te stellen en je netwerk te vergroten, werk je aan je eigen zichtbaarheid op de arbeidsmarkt. Zet je je in voor Werken voor Werk, dan help je niet alleen jezelf, maar ook anderen om betaald werk te vinden.
Vakantiewerk
Van werk naar werk Transitievergoeding.
De transitievergoeding kan gebruikt worden voor van werk naar werk-trajecten outplacement, opleiding OF een aanvulling op een lager inkomen. Als de transitievergoeding gebruikt wordt voor een aanvulling op het inkomen OF om te sparen, dan betaalt u belasting. Als u de transitievergoeding gebruikt voor outplacement OF een opleiding hoeft u geen belasting te betalen over de transitievergoeding.
makelaar zeist
Van werk naar werk-beleid VWNW Informatie rijkspersoneel P-Direkt.
En gaat u niet mee met uw functie? Dan komt u ook in aanmerking voor begeleiding naar ander werk. Bent u een verplichte VWNW-kandidaat en is het niet gelukt om in de periode van uw begeleiding een passende functie te vinden?
kapper
Van werk naar werk-kandidaat Informatie rijkspersoneel P-Direkt.
U bent een verplichte kandidaat in de volgende situaties.: Uw organisatie bevindt zich in de zogenaamde verplichte fase. Uw werkgever heeft vastgesteld dat u uw functie verliest: het soort werk dat u doet verdwijnt opheffing functie of er zijn minder mensen nodig voor hetzelfde werk overtolligheid.
FNV Werken aan Werk FNV.
Uiteraard kunnen FNV-leden die buiten deze regio's' wonen wel altijd terecht bij een FNV vakbondshuis met vragen over werk en inkomen. Juridische hulp nodig? FNV Werken aan Werk is er niet voor juridische bijstand bij ontslag of conflicten op het werk.
De Werkcoach.
Wil je niet langer blijven hangen in werk waar je geen voldoening meer uit haalt? Wil je werk dat echt past bij jouw talenten? In 5 stappen naar je droombaan! Een nieuw, inspirerend en uniek online loopbaanprogramma gecombineerd met persoonlijke coaching!

Contacteer ons