Meer resultaten voor werk naar werk

 
werk naar werk
Van Werk naar Werk CNV Overheid.
De bonden in de rijkssector hebben met werkgever Rijk een akkoord gesloten voor het sociaal beleid bij het Rijk: Van Werk naar Werk. Op deze en volgende pagina's' geven we informatie wat dit voor jou als rijksambtenaar betekent. Algemene informatie over het Van Werk Naar Werk beleid.
werken met logistiek
Werk-naar-werktrajecten FLOW.
Regeling werk naar werk. FLOW heeft met de regeling medewerkers geholpen om via de wnw-trajecten een nieuw spoor, een nieuw talent of een andere baan te vinden. Natuurlijk kost het vinden van een nieuwe baan of nieuwe uitdaging tijd. Dat gaat niet zo maar.
koffie op het werk
Van-werk-naar-werk-traject CAR-UWO.
Het belang van werk gaat boven dat van een uitkering. Voordat een medewerker wegens reorganisatie mag worden ontslagen, moeten werkgever en medewerker er via het VWNW-traject alles aan doen om snel ander werk te vinden. Zie de schematische weergave pdf, 17 kB van de te nemen stappen uit het VWNW-traject.
Vakantiewerk
Van Werk Naar Werk-traject Producten en diensten UBRijk.
1a Verkort Van Werk Naar Werk-onderzoek. Wanneer een medewerker in de vrijwillige of verplichte Van Werk Naar Werk-fase vooraf weet dat hij/zij af wil zien van Van Werk Naar Werk-begeleiding en ook af wil zien van andere Van Werk Van Werk-voorzieningen, om daarvoor in de plaats gebruik te willen maken van de stimuleringspremie, dan kan hij/zij een verkort onderzoek aanvragen.
studentenwerk
IPO: Uniforme regeling van werk naar werk. ruimte. natuur. mobiliteit. europa. energie. economie. vth. cultuur. financien. bestuur. werkgeverszaken.
Er wordt actief gebruik gemaakt van de nieuwe uniforme regeling begeleiding van werk naar werk als strategische personeelsplanning, HRM-beleid en de gevolgde voorgeschreven procedures over reorganisaties uiteindelijk hebben geleid tot de conclusie dat de functie van een medewerker in vaste dienst vervalt én er op dat moment geen zicht is op een andere passende functie.
koffie op het werk
Akkoord op Van Werk naar Werk VNNW binnen de rijksoverheid Nieuwsbericht Rijksoverheid.nl.
Belangrijke nieuwe elementen in de afspraken voor Van Werk naar Werk zijn.: Het VWNW-beleid is nu structureel vastgelegd. Bij het vaststellen van overtolligheid zullen vanaf 1 januari 2020 de medewerkers die recht hebben op een AOW-uitkering als eerste moeten vertrekken.
werken in excel
Van werk naar werk Transitievergoeding.
Boek Van werk naar werk. Dit boek is geschreven voor werknemers die boventallig zijn en binnenkort hun baan verliezen. Van werk naar werk-begeleiding. Onze outplacement-coaches begeleiden u naar een nieuwe baan. Vul het aanvraagformulier in. Stuur mij de nieuwsbrief met tips.
FAQ onderhandelaarsaccoord Van Werk Naar Werk VWNW-beleid CMHF.
Indien de vrijwillige van werk naar werk fase niet tot voldoende krimp leidt, dan kan overgegaan worden naar de verplichte van werk naar werk fase. Er worden nu medewerkers aangewezen binnen een functiegroep, die hun huidige functie verliezen en daarmee verplicht van werk naar werk kandidaat worden.

Contacteer ons